Elteco
Shporta

LY50-05

LY50-05
LY50-05
LY50-05
LY50-05
LY50-05
LY50-05
LY50-05

Detajet:

Konektor (lidhëse) e shinave
Fazat: Dyfazor
Ngjyrë: e zezë
Përmasat: 105x105x17mm
Materiali: Plastikë dhe bakër
Forma: X
Garancioni: 5 vite