Elteco
Shporta

LY50-06

LY50-06
LY50-06
LY50-06
LY50-06
LY50-06
LY50-06
LY50-06

Detajet:

Konektor (lidhëse) e shinave
Fazat: Dyfazor
Ngjyrë: e bardhë
Përmasat: 105x105x17mm
Materiali: Platikë dhe bakër
Forma: X
Garancioni: 5 vite