Elteco
Shporta

LD31-01000

LD31-01000
LD31-01000
LD31-01000
7-15 ditë
LD31-01000
LD31-01000
LD31-01000
LD31-01000

Detajet:

Watt: 7W
Ngjyra: 3000K
Fuqia ndriçimit: 500lm
Fazat: Dyfazor
Tipi LED: COB
Ngjyra materialit: e bardhë
Materiali: Alumin
Këndi ndriçimit: 30°
Përmasat: 120mmx105mmx59mm
Volt: 220-240V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Përdoren për ndriçim dhe dekorim të hapësirës tuaj, duke e shndërruar atë në vend modern qoftë ambientin e biznesit apo atë shtëpiak.