Elteco
Shporta

LD32-03011

LD32-03011
LD32-03011
LD32-03011
7-15 ditë
LD32-03011
LD32-03011
LD32-03011
LD32-03011

Detajet:

Watt: 30W
Ngjyra: 4000K
Fuqia ndriçimit: 2100lm
Fazat: Dyfazor
Tipi LED: COB
Ngjyra materialit: e zezë
Materiali: Alumin
Këndi ndriçimit: 30°
Përmasat: 130mmx210mmx80mm
Volt: 220-240V
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Përdoren për ndriçim dhe dekorim të hapësirës tuaj, duke e shndërruar atë në vend modern qoftë ambientin e biznesit apo atë shtëpiak.