Elteco
Shporta

LY02-00250

LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250

Detajet:

Watt: 25W
Amper: 2.1A
Volt: 220-240/12V
Materiali: Alumin
Ngjyra: e hirtë
Garancion: 2 vite
Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj.