Elteco
Shporta

LY02-02500

LY02-02500
LY02-02500
LY02-02500
LY02-02500
LY02-02500
LY02-02500
LY02-02500

Detajet:

Watt: 250W
Amper: 20A
Volt: 220-240/12V
Materiali: Alumin
Ngjyra: e hirtë
Garancion: 2 vite
Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj.