Elteco
Shporta

LY02-03500

LY02-03500
LY02-03500
LY02-03500
LY02-03500
LY02-03500
LY02-03500
LY02-03500

Detajet:

Watt: 350W
Amper: 30A
Volt: 220-240/12V
Materiali: Alumin
Ngjyra: e hirtë
Garancion: 2 vite
Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj.