Elteco
Shporta

LY03-01500

LY03-01500
LY03-01500
LY03-01500
LY03-01500
LY03-01500
LY03-01500
LY03-01500

Detajet:

Watt: 150W
Amper: 6.25A
Volt: 220-240/24V
Materiali: Alumin
Ngjyra: e hirtë
Garancion: 2 vite
Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj.