Elteco
Shporta

LY03-02000

LY03-02000
LY03-02000
LY03-02000
LY03-02000
LY03-02000
LY03-02000
LY03-02000

Detajet:

Watt: 200W
Amper: 8.33A
Volt: 220-240/24V
Materiali: Alumin
Ngjyra: e hirtë
Garancion: 2 vite
Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj.