Elteco
Shporta

LY30-01130

LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130

Detajet:

Watt: 72W
Amper: 2A
Volt: 12V
Modeli: me kontroller
Materiali: Alumin
Ngjyra: e bardhë
Garancion: 2 vite
Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tjetrit dhe kontrollimin e ngjyrave të dritës sipas shije suaj.