Elteco
Shporta

LP13-31800

LP13-31800
LP13-31800
LP13-31800
LP13-31800
LP13-31800
LP13-31800
LP13-31800

Detajet:

Watt: 15W
Ngjyra e dritës: 3000K
Fuqia e ndriçimit: 1800lm (120lm/w)
Volt: 185-265V /12V
Modeli: rrethor
Materiali: Alumin dhe plastikë
Ngjyra: e bardhë
Përmasat: 144.3mmx170mm
Garancion: 3 vite
Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë. Shërbejnë për të ndriçuar dhe zbukuruar ambientet e mbrendshme, qoftë mbrenda shtëpisë, restaurantit, zyreve apo ordinancave specialistike, kudo ku mund t i përdorni ato.