Elteco
Shporta

CT-5220

CT-5220
CT-5220

Detajet:

Mbajtëse spotesh
Fyti: GU10
Përmasat: 100mmx8.80mmx40mm
Materiali: Alumin
Ngjyrë: e bardhë dhe e zezë
Garancion: 5 vite
Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar shije dhe elegancë.