Elteco
Shporta

CT-5225

CT-5225
7-15 ditë
CT-5225

Detajet:

Mbajtëse spotesh
Fyti: GU10
Përmasat: 10cmx8.8cmx4cm
Materiali: Alumin
Ngjyrë: e bardhë dhe e zezë
Garancion: 5 vite
Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar shije dhe elegancë.