Elteco
Shporta

L94-09

L94-09
L94-09
L94-09
L94-09
L94-09
L94-09
L94-09

Detajet:

Mbajtëse poçi
Fyti: E27 me kabllo
Përmasat: 1mx30mm
Ngjyrë: bronz
Materiali: alumin
Garancion: 2 vite
Mbajtëset dekorative për poçe shërbejne për dekorim dhe ndriçim duke i dhënë një pamje mjaftë antike të stileve vintage dhe retro ambientit. Kombinohen bukur me poça filament LED. Pëdoren ne çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.