Elteco
Shporta

L78-14

L78-14
L78-14
L78-14
L78-14
L78-14
L78-14
L78-14

Detajet:

Watt: 2x36W
Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K
Fuçia ndriçimit: 10800lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e bardhë
Përmasat: 500mmx70mm
Kontroller: Po
Dimmable : Po
Materiali: Akril dhe alumin
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafonieret janë zgjidhje ideale për të ndriçuar hapësirat mbrenda shtëpive tuaja. Me dizajne të veçanta dhe moderne.