Elteco
Shporta

L80-07

L80-07
L80-07
L80-07
7-15 ditë
L80-07
L80-07
L80-07
L80-07

Detajet:

Watt: 2x24W
Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K
Fuçia ndriçimit: 2400lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e bardhë
Përmasat: 400mmx100mm
Kontroller: Po
Dimmable : Po
Materiali: Akril dhe alumin
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafonieret janë zgjidhje ideale për të ndriçuar hapësirat mbrenda shtëpive tuaja. Me dizajne të veçanta dhe moderne.