Elteco
Shporta

LB08-01532

LB08-01532
LB08-01532
LB08-01532
LB08-01532
LB08-01532
LB08-01532
LB08-01532

Detajet:

Watt: 72W
Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K RGB
Fuqia ndriçimit: 5760lm
Volt: 185-265V
Ngjyrë: e bardhë
Përmasat: 500mmx95mm
Kontroller: Po
Dimmable: Po
Aplikacioni: Wi-Fi
Dimmable : Po
Materiali: PMMA dhe alumin
Grancion: 2 vite
LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Për të kontrolluar ngjyrat e ndriçimit, mund ta lidhni atë me wi-fi dhe të ndryshoni ngjyrat me kontrolluesin.