Elteco
Shporta

LP17-06610

LP17-06610
LP17-06610
LP17-06610
7-15 ditë
LP17-06610
LP17-06610
LP17-06610
LP17-06610

Detajet:

Watt: 40W
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 3200lm
Modeli: katror
Përmasat: 595mmx595mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Garancion: 2 vite
LAMBARIO prezanton produktet më inovative, kësaj radhe LED Panelet e mëdha me shkallë mbrojtëse IP 65, të cilët janë për përdorim ne ambient të jashtëm dhe me lagështi. Produktet LED, kursejnë energji deri në 80%. Zakonisht përdoren në zyre, shkolla, salla të konferencave, spitale, ordinanca specialistike mjekësore… Montimi dhe mbrenda murit.