Elteco
Shporta

CT-7300Y

CT-7300Y
CT-7300Y
7-15 ditë
CT-7300Y
CT-7300Y
CT-7300Y

Detajet:

Watt: 7W
Ngjyra dritës: Gjelbert
Fuqia ndriçimit: 430lm
Volt: 185-265V
Përmasat: 197mmx67.3mmx55mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: PC
Ngjyrë: e zezë
Garancioni: 2 vite
Mos rri në terr! Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit e kopshtit