Elteco
Shporta

LG35-0106

LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106

Detajet:

Watt: 2.4W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuqia ndriçimit: 70lm
Senzori: motionsensor
Bateria: 3.7V 1500MA
Përmasat: 237x80mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Termoplastikë
Ngjyrë: e zbardhë
Modeli: gjysëm cilindrike
Garancioni: 2 vite
Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARIO sjell inovacion në ndriçim me LED Solar. I papërshkueshëm nga pluhuri, avulli dhe lagështia. Ndriço dhe dekoro kopshtin me pamjen elegante dhe tërheqëse.