Elteco
Shporta

LG36-0109

LG36-0109
LG36-0109
LG36-0109
LG36-0109
LG36-0109
LG36-0109
LG36-0109

Detajet:

Watt: 4x1W
Ngjyra dritës: 4200K
Fuqia ndriçimit: 260lm
Volt: 220-240V
Përmasat: 110x90mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Alumin
Ngjyrë: e hirtë
Modeli: rrethor
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për mure dhe në ambiente me lagështi.
LAMBARIO ndriço më shumë, shpenzo më pak!