Elteco
Shporta

LB09-03032

LB09-03032
LB09-03032
LB09-03032
LB09-03032
LB09-03032
LB09-03032
LB09-03032

Detajet:

Watt: 45W
Ngjyra dritës: 4200K
Fuqia ndriçimit: 3800lm
Volt: 220-240V
Përmasat: 63mmx460mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë
Ngjyrë: e kaftë
Modeli: rrethore
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të ndryshme. Ndriçues këta, të cilët montohen jashtë murit të cilët gjejne përdorim si ndriçim i jashtëm për mure, mund të përdoret dhe në ambiente të mbrendshëm me lagështi.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!