Elteco
Shporta

LG35-0100

LG35-0100
LG35-0100
LG35-0100
LG35-0100
LG35-0100
LG35-0100
LG35-0100

Detajet:

Watt: 0.5W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuqia ndriçimit: 60lm
Bateria: 3.7V 1500MA
Përmasat: 171mmx100mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Termoplastikë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: katror
Garancioni: 2 vite
Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARIO sjell inovacion në ndriçim me LED Solar. I papërshkueshëm nga pluhuri, avulli dhe lagështia. Ndriço dhe dekoro kopshtin me pamjen elegante dhe tërheqëse.