Elteco
Shporta

LG35-0101

LG35-0101
LG35-0101
LG35-0101
7-15 ditë
LG35-0101
LG35-0101
LG35-0101
LG35-0101

Detajet:

Watt: 16W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuqia ndriçimit: 250lm
Senzori: motionsensor
Bateria: 3.7V 1500MA
Përmasat: 114x190x30mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Termoplastikë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: katrore
Garancioni: 2 vite
Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARIO sjell inovacion në ndriçim me LED Solar. I papërshkueshëm nga pluhuri, avulli dhe lagështia. Ndriço dhe dekoro kopshtin me pamjen elegante dhe tërheqëse.