Elteco
Shporta

LG35-0105

LG35-0105
LG35-0105
LG35-0105
LG35-0105
LG35-0105
LG35-0105
LG35-0105

Detajet:

Watt: 1W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuqia ndriçimit: 10lm
Senzori: motionsensor
Bateria: nuk ka
Përmasat: 26x72mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Termoplastikë
Ngjyrë: e zbardhë
Modeli: gjysëm cilindrike
Garancioni: 2 vite
Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARIO sjell inovacion në ndriçim me LED Solar. I papërshkueshëm nga pluhuri, avulli dhe lagështia. Ndriço dhe dekoro kopshtin me pamjen elegante dhe tërheqëse.