Elteco
Shporta

DR3.574.000.WXU1L

DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L
DR3.574.000.WXU1L

Detajet:

Watt: 3.5W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 350lm
Tip LED: GU10
Volt: 100-240V
Përmasat: 400mmx100mm,
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e bardhë
Modeli: shtyllë cilindrike
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë mbi tokë . Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit modern dhe klasik nga Fumagalli.
Produktet LED, kursejnë 80% më shumë energji! Rangohen në kategorinë A .