Elteco
Shporta

E22.110.000.WXE27

E22.110.000.WXE27
E22.110.000.WXE27
E22.110.000.WXE27
Back in Stock
E22.110.000.WXE27
E22.110.000.WXE27
E22.110.000.WXE27
E22.110.000.WXE27

Detajet:

Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 220mmx385mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e bardhë
Modeli: klasik
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Klasike të ndriçuesve të cilët montohen jashtë murit, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për mure dhe shtylla betoni.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.