Elteco
Shporta

LG38-0100

LG38-0100
LG38-0100
LG38-0100
7-15 ditë
LG38-0100
LG38-0100
LG38-0100
LG38-0100

Detajet:

Watt: 1x50Wmax
Fyti: GU10
Volt: 100-240V
Përmasat: 81mmx198mmx60mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: plastikë
Ngjyrë: e hirtë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve të kopshtit , ndriçues të cilët montohen në tokë . Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit modern LAMBARIO.