Elteco
Shporta

LG35-0109

LG35-0109
LG35-0109
LG35-0109
LG35-0109
LG35-0109
LG35-0109
LG35-0109

Detajet:

Watt: 5W
Ngjyra dritës: 6400K
Fuqia ndriçimit: 400lm
Volt: 185-265V
Përmasat: 197mmx67.3mmx55mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: PC
Ngjyrë: e zezë
Garancioni: 2 vite
Mos rri në terr! Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit e kopshtit nga LAMBARIO. Ju prezantojmë linjën moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen nën tokë .
Produktet LED, kursejnë 80% më shumë energji! Rangohen në kategorinë A .