Elteco
Shporta

LG40-0100

LG40-0100
LG40-0100
LG40-0100
LG40-0100
LG40-0100
LG40-0100
LG40-0100

Detajet:

Watt: 6W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuqia ndriçimit: 480lm
Volt: 185-265V
Përmasat: 121.5mmx85.4mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: inoks
Ngjyrë: e metalike
Modeli: rrethor
Garancioni: 2 vite
Mos rri në terr! Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit e kopshtit nga LAMBARIO. Ju prezantojmë linjën moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen nën tokë .
Produktet LED, kursejnë 80% më shumë energji! Rangohen në kategorinë A .