Elteco
Shporta

LT02-00630

LT02-00630
LT02-00630
LT02-00630
LT02-00630
LT02-00630
LT02-00630
LT02-00630

Detajet:

Watt: 18w
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 1650lm
Përmasat: 610mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi.. Kryesisht përdoren nëmure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, nnë fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.