Elteco
Shporta

LT02-01530

LT02-01530
LT02-01530
LT02-01530
LT02-01530
LT02-01530
LT02-01530
LT02-01530

Detajet:

Watt: 45W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 3600lm
Përmasat: 1510mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi.. Kryesisht përdoren nëmure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, nnë fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.