Elteco
Shporta

LT10-01210

LT10-01210
LT10-01210
LT10-01210
LT10-01210
LT10-01210
LT10-01210
LT10-01210

Detajet:

Watt: 36W
Ngjyra: 4200K
Fuçia ndriçimit: 3600lm (100lm/1w)
Përmasat: 1200mmx76mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 3 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.