Elteco
Shporta

LT10-06030

LT10-06030
LT10-06030
LT10-06030
LT10-06030
LT10-06030
LT10-06030
LT10-06030

Detajet:

Watt: 18W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 1800lm (100lm/1w)
Përmasat: 600mmx76mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 3 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.