Elteco
Shporta

LT02-01210

LT02-01210
LT02-01210
LT02-01210
LT02-01210
LT02-01210
LT02-01210
LT02-01210

Detajet:

Watt: 36w
Ngjyra: 4200K
Fuçia ndriçimit: 2880lm
Përmasat: 1210mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi.. Kryesisht përdoren nëmure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, nnë fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.