Elteco
Shporta

LT30-09122

LT30-09122
LT30-09122
LT30-09122
7-15 ditë
LT30-09122
LT30-09122
LT30-09122
LT30-09122

Detajet:

Watt: 100W
Ngjyra: 5000K
Fuçia ndriçimit: 14000lm (140lm/1W)
Përmasat: 254mmx538mmxø60
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancion: 5 vite
Ndriçuesit rrugor LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren autostrada, rrugë magjistrale, rrugë te ndryshme, nëper parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli. Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim rrugor. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.