Elteco
Shporta

LT33-05022

LT33-05022
LT33-05022
LT33-05022
7-15 ditë
LT33-05022
LT33-05022
LT33-05022
LT33-05022

Detajet:

Watt: 150W
Ngjyra: 4000K
Fuqia ndriçimit: 22500lm
Përmasat: 755mmx288mmx137mm/ø42-60
Volt: 85-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: Alumin dhe xham
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 5 vite
Ndriçuesit rrugor LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren autostrada, rrugë magjistrale, rrugë te ndryshme, nëpër parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli. Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim rrugor. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.