Elteco
Shporta

LT45-09122

LT45-09122
LT45-09122
LT45-09122
LT45-09122
LT45-09122
LT45-09122
LT45-09122

Detajet:

Watt: 100W
Ngjyra: 5000K
Fuçia ndriçimit: 9000lm
Përmasat: 135mmxø300
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit rrugor LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, indurstri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë