Elteco
Shporta

LT46-09432

LT46-09432
LT46-09432
LT46-09432
7-15 ditë
LT46-09432
LT46-09432
LT46-09432
LT46-09432

Detajet:

Watt: 150W
Ngjyra: 6000K
Fuçia ndriçimit: 21000lm (140lm/1W)
Përmasat: 127mmxø336
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancion: 5 vite
Ndriçuesit rrugor LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, indurstri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.