Elteco
Shporta

LT50-05022

LT50-05022
LT50-05022
LT50-05022
LT50-05022
LT50-05022
LT50-05022
LT50-05022

Detajet:

Watt: 50W
Ngjyra: 5000K
Fuçia ndriçimit: 4500lm
Përmasat: 275mmx73.5mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, indurstri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.