Elteco
Shporta

LT49-09622

LT49-09622
LT49-09622
LT49-09622
LT49-09622
LT49-09622
LT49-09622
LT49-09622

Detajet:

Watt: 150W
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 15000lm
Përmasat: 322mmx31mmx87mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit rrugor LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, industri.. Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.