Elteco
Shporta

LT48-09632

LT48-09632
LT48-09632
LT48-09632
LT48-09632
LT48-09632

Detajet:

Shtëpiza (mbajtëse) e ndriçuesve për tavane të larta
Për ndriçuesit me kapacitet 200W (modeli I serisë LT49)
Materiali: Alumin dhe xham
Ngjyra: e hirtë
Garancioni: 2 vite