Elteco
Shporta

LT47-05022

LT47-05022
LT47-05022
LT47-05022
LT47-05022
LT47-05022
LT47-05022
LT47-05022

Detajet:

Watt: 50W
Ngjyra: 4500K
Fuqia ndriçimit: 4500lm
Përmasat: 263mmx46mmx124.6
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: alumin dhe xham
Ngjyrë: Bardhe
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, industri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.