Elteco
Shporta

LT47-09122

LT47-09122
LT47-09122
LT47-09122
LT47-09122
LT47-09122
LT47-09122
LT47-09122

Detajet:

Watt: 100W
Ngjyra: 4500K
Fuqia ndriçimit: 9000lm
Përmasat: 513mmx46mmx124.6
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: alumin dhe xham
Ngjyrë: Bardhe
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, industri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.