Elteco
Shporta

LY31-03010

LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010

Detajet:

Watt: 1000W
Volt: 220-240V
Amper: 6A
Shkalla e mbrojtjes: 44 IP
Materiali: termoplastikë
Modeli: Photocell
Ngjyra: e bardhë
Mode;
Montimi: jashtë ndriçuesit
Garancion: 2 vite
Senzorët LAMBARIO lexojnë ndryshimet ditë-natë dhe kur lidhen me ndriçues ndizet drita në bazë të errësimit, pa pasur nevojë për ndërprerës.