Elteco
Shporta

E26.158.000.AXF1L

E26.158.000.AXF1L
E26.158.000.AXF1L
E26.158.000.AXF1L
Back in Stock
E26.158.000.AXF1L
E26.158.000.AXF1L
E26.158.000.AXF1L
E26.158.000.AXF1L

Detajet:

Watt: 1x6W
Fyti: E27
Tipi LED: Filament
Ngjyra dritës: 4000K
Volt: 220-240V
Përmasat: 260mmx1920mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: klasik
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Klasike të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.