Elteco
Shporta

F50.000.000.LXE27

F50.000.000.LXE27
F50.000.000.LXE27
F50.000.000.LXE27
F50.000.000.LXE27
F50.000.000.LXE27

Detajet:

Watt: 1x30W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 480mmx715mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e hirtë
Modeli: projektues
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Project të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.