Elteco
Shporta

LA13-01221

LA13-01221
LA13-01221
LA13-01221
LA13-01221
LA13-01221
LA13-01221
LA13-01221

Detajet:

Watt: 12w
Ngjyra: 4200K
Fuçia ndriçimit: 1055lm
Fyti: E27
Modeli: A60
Përmasat: 133mmx60mm
Volt: 200-220v
Garancion: 2 vite
Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Si produkt primar themelor, poçat LED LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme për ndriçim në çdo ambient.