Elteco
Shporta

LD01-00310

LD01-00310
LD01-00310
LD01-00310
7-15 ditë
LD01-00310
LD01-00310
LD01-00310
LD01-00310

Detajet:

Watt: 3W
Ngjyra e dritës: 4200K
Fuçia e ndriçimit: 300lm
Volt: 220-240V /12V
Modeli: rrethor
Materiali: Termoplastikë
Ngjyra: e bardhë
Përmasat: 75mmx55mm
Garancion: 2 vite
Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dhe zbukuruar ambientet e mbrendshme, qoftë mbrenda shtëpisë, banakut, restaurantit, kafeterisë apo çdo ambienti ku mund të përdorni spotet për dekorim dhe ndriçim.