Elteco
Shporta

LH03-00403

LH03-00403
LH03-00403
LH03-00403
LH03-00403
LH03-00403
LH03-00403
LH03-00403

Detajet:

Mbajtëse spotesh
Fyti: GU5.3
Përmasat: 90mmx85mm
Materiali: termopastikë
Ngjyrë: e zezë
Garancion: 2 vite
Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar shije dhe elegancë.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.